Om vand-med-logo

Vi er et dansk firma som gennem mere end 10 år har leveret reklameartikler og promotion udstyr – heraf også vand med logo – Vandflasker med firmanavn i danmark. Vi er en del af BL-Graphic som forestår alle opgaver som ikke har med logovand at gøre.

Gennem tiden har vi leveret til et utal af kunder og de mange tusindvis af flasker har gjort stor glæde hos vores kunder. Vi har kunder som skal bruge vand i enkeltstående situationer og en lang række fast kunder indenfor såvel restaurantion som almen erhverv. Vi går meget op i at kunne levere billigt vand, men også til en hurtig levering og med et bredt udvalg af flasker.

Vi ligger placeret i Odense, men har kunder i hele landet. Vi fremsender gerne prøve flasker, hvis du måtte ønske at se flasken inden bestilling.

Ønsker du at vi forestår fremstilling af label, så gør vi gerne det uden beregning ved mindre opsætninger. Hvis vi skal bruge decideret grafikkertimer, så tilbydes dette til 325 kr. pr. time. Eller i er velkommne til selv at levere den færdige fil – skabeloner kan findes her på hjemmesiden. https://vandmedlogo.dk/skabeloner/